Facebook

Beoordelingen van Mo's Kitchen Hoofddorp

Recente recensies van Mo's Kitchen Hoofddorp

5 sterren na 32 reviews

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten😋 Ik miste alleen de losse eieren om te bestellen dus heb daarom roti met 4 eieren besteld. Jeetje jullie waren ook erg snel met bezorgen:-) wauw....

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, lekker, top! Ik raad het je aan!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, kipfilet deze keer Iets droger dan de vorige keer. Toch smaakt het elke keer weer 👍🏻

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan nooit kiezen tussen de javaanse kip en de geroosterde kip, dus heb dit keer beide genomen. Gratis water vergeten bij bezorging , maar uiterst vriendelijke bezorger Joost alsnog nabezorgd. Ongelofelijk! 10 voor het eten en 10 voor de service!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, we dachten dat er iets niet bij de levering zat en werden keurig teruggebeld. We hadden dus niet goed gekeken ;-)

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer besteld en alles smaakt prima. Als ik een minpuntje moet geven dan is het de prijs, wat aan de hoge kant. Als je lekker wilt eten raad ik Mo’s kitchen zeker aan 👍🏻

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor 8 collega's en ondergetekende broodjes en een roti rol voor de lunch gehaald. Ik had afgesproken het om 12:00 op te halen en om 12:01 liep ik met gevulde tassen met versbereide broodjes de deur uit. Alles heeft zeer goed gesmaakt en voor herhaling vatbaar!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten bij Mo's Kitchen. De Bami met Geroosterde kip is een echte aanrader!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. 👍

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, ik vond het geenszins bijzonder, bami met een kwak faja lobi uit een potje? Kip die niet krokant is en kousenband die taai was? En dat voor 12€ kwaliteit prijs geenszins in verhouding... en javaanse kip die zo droog was( kipfilet en opgewarmd denk ik?) sorry ik vind het geen aanrader. Mvg Monique

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en een snelle levering. Ook een goede optie als afwisseling voor iftar!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes , nette bezorging ! Gewoon top!!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima: eten, berzorgtijd. Alleen miste ik het eitje bij de roti... Zeker verder aan te raden

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren iets te laat maar belde netjes om dit door te geven. Super vriendelijk en heerlijk eten!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering, even van te voren gebeld of we er zijn en of het erg is dat ze iets later zijn zodat ze 2 bestellingen kunnen combineren. Eten was warm, goede kwaliteit en geen idee wat ze precies doen, maar het is altijd lekker.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer. Was heerlijk

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeg lekker!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel heel erg lang. Een telefoontje over eventuele drukte was wenselijk geweest. Nu hebben we het moeten doen met een summier "excuus" van de bezorger. Eten was voor de rest goed...

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2 x nu besteld bij Mo's. Snel bezorgd, eten nog goed op temperatuur en weer vers en smaakvol. Dik tevreden dus.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had fanta exotic besteld maar kreeg een blikje cherry coke. Maar het eten maakte alles goed. Heerlijk!! Snel weer bestellen.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed. Je kan er erg lekker eten! Satésaus is alleen wel aan de dunne kant. Is hier een reden voor?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heerlijk

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers! Top.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers, smaken waren heel goed, erg aardige mensen. Prijs is iets aan de hoge kant, maar het eten is wel lekker en vers. Ik ken veel zaken die veel de magnetron gebruiken, dat leek hier niet het geval.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating