Facebook

Beoordelingen van Mo's Kitchen Hoofddorp

Recente recensies van Mo's Kitchen Hoofddorp

5 sterren na 87 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste nasi van hoofddorp en omstreken! Kip burger moet je hebben geprobeerd en zijn teloh is to die for! Ik ben een tevreden klant ga zo door MO!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service & lekker eten, altijd smullen. En bedankt voor de koekjes👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker👍🏽

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mo's levert altijd op tijd, warm en kwaliteit is top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm , vers en vlotte bezorging.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben we heerlijk gegeten. Was alleen wel een beetje teleurgesteld. Had een extra bakje sojasaus besteld en betaald maar niet gekregen. Ook de roti ontbrak. De volgende keer ff goed opletten of alles erbij zit wat besteld is.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog lekker warm bij bezorging. Goede volle bakken. Netjes.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaat meestal goed. Maar duidelijk aangegeven AUB geen tomaat op de xl kip burgers te doen. Maar zat er op alle 3 op. Verder nooit klachten en altijd lekker eten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer goede kwaliteit. Snel geleverd, en nog prima warm na ontvangst. Dikke vette aanrader voor iedereen die zin heeft in een stevige hap.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

blijven heerlijk de chicken burgers!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dodelijk lekker

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. De bakkeljauw is ook zo fantastisch. Het eten was er ook binnen een half uur. Zo snel:-)

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Supersnelle bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was prima, het eten was ook prima. We hebben dan ook al meerder malen een bestellinggedaan altijd oke. soms mist er een item wat besteld was....

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar weinig bakkeljauw bij Teloh!!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom Heerlijk! Wat een goede rotti... eitjes ook top hoor.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte chicken burgers, mijn favo! Snel bezorgd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten. Niks te klagen

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, zoals altijd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit niet in evenwicht, wij hadden Roti geroosterde kip. Smaak was redelijk, portie onvoldoende.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten Bezorging ook super

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk. Smaken zijn geweldig en ze zijn vriendelijk en klantgericht. Ga lekker door en maak heel veel mensen blij met jullie heerlijke eten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top heerlijk gegeten dank je wel buurman

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een broodje besteld, nou dat was zeker niet de laatste keer.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord: TOP! Eten is van hoge kwaliteit en wordt netjes en snel bezorgd

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamie was top, sate was mals en de Javaanse kip niet, beetje jammer. We gaan de volgende keer gewoon weer voor de geroosterde kip

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is gewoon erg goed!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti, bami en saoto besteld:-) Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Bedankt voor jullie belletje. Of ik wel alles bij de saoto erbij wilde. Ik was het vergeten aan te vinken op de bestel-site. Top

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Vers en malse kip. Wij kunnen niet wachten tot er misschien ooit barra's verkocht gaan worden. En ik hoop ook op pom! Ga zo door!!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heb ik m'n zoon ook kennis laten maken met het eten van Mo. Hij is half Surinaams. Uiteraard is de roti van Nani de allerbeste, maar die van jullie komt zeker op de 2e plaats, hahahaha. Hartstikke bedankt voor weer een heerlijke lunch!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, wij blijven bestellen

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top mo. Tnx. Tot vogende keer

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij Mo's, Vriendelijk personeel. Je betaald er wel wat voor, maar dan heb je ook echt lekker eten. Stevige lunch, De rotirol is een aanrader. Tot de volgende keer Mo!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Surinaams. Thanks, we hebben heerlijk gegeten.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker was het weer . Lekker snelle levering Verheug me morgen al weer op een lekker broodje 😃

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk ! En snel geleverd.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk! Eten was lekker vers, warm en snel bezorgd. We verheugen ons altijd op ons eten als we hier bestellen. Keep up the good work!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ga zo door!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en goede kwaliteit van het eten

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik raad iedereen aan de roti, sate en crunchy kip burger te proberen. Ik beken eerlijk dat ik bijna elke week hier bestel🤗 AANRADER

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten heerlijk.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top hier!!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goed eten

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

wwe kregen een grote bak en een kleine bak, dus dacht grote is de roti maaltijd javaanse kip en de kleine de rijst met javaanse kip. Bleek andersom te zijn. De smaak was perfect, vind alleen zo een klein bakje roti voor 12 euro erg prijzig.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat, kreeg wel een telefoontje. De kip burger voor mijn dochtertje was erg pittig, denk dat het de spicy variant was?!. . De roti smaakte heerlijk, evenals de cassave.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten😋 Ik miste alleen de losse eieren om te bestellen dus heb daarom roti met 4 eieren besteld. Jeetje jullie waren ook erg snel met bezorgen:-) wauw....

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, lekker, top! Ik raad het je aan!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, kipfilet deze keer Iets droger dan de vorige keer. Toch smaakt het elke keer weer 👍🏻

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan nooit kiezen tussen de javaanse kip en de geroosterde kip, dus heb dit keer beide genomen. Gratis water vergeten bij bezorging , maar uiterst vriendelijke bezorger Joost alsnog nabezorgd. Ongelofelijk! 10 voor het eten en 10 voor de service!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, we dachten dat er iets niet bij de levering zat en werden keurig teruggebeld. We hadden dus niet goed gekeken ;-)

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer besteld en alles smaakt prima. Als ik een minpuntje moet geven dan is het de prijs, wat aan de hoge kant. Als je lekker wilt eten raad ik Mo’s kitchen zeker aan 👍🏻

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor 8 collega's en ondergetekende broodjes en een roti rol voor de lunch gehaald. Ik had afgesproken het om 12:00 op te halen en om 12:01 liep ik met gevulde tassen met versbereide broodjes de deur uit. Alles heeft zeer goed gesmaakt en voor herhaling vatbaar!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten bij Mo's Kitchen. De Bami met Geroosterde kip is een echte aanrader!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. 👍

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, ik vond het geenszins bijzonder, bami met een kwak faja lobi uit een potje? Kip die niet krokant is en kousenband die taai was? En dat voor 12€ kwaliteit prijs geenszins in verhouding... en javaanse kip die zo droog was( kipfilet en opgewarmd denk ik?) sorry ik vind het geen aanrader. Mvg Monique

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en een snelle levering. Ook een goede optie als afwisseling voor iftar!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes , nette bezorging ! Gewoon top!!!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima: eten, berzorgtijd. Alleen miste ik het eitje bij de roti... Zeker verder aan te raden

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren iets te laat maar belde netjes om dit door te geven. Super vriendelijk en heerlijk eten!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering, even van te voren gebeld of we er zijn en of het erg is dat ze iets later zijn zodat ze 2 bestellingen kunnen combineren. Eten was warm, goede kwaliteit en geen idee wat ze precies doen, maar het is altijd lekker.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer. Was heerlijk

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeg lekker!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel heel erg lang. Een telefoontje over eventuele drukte was wenselijk geweest. Nu hebben we het moeten doen met een summier "excuus" van de bezorger. Eten was voor de rest goed...

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2 x nu besteld bij Mo's. Snel bezorgd, eten nog goed op temperatuur en weer vers en smaakvol. Dik tevreden dus.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had fanta exotic besteld maar kreeg een blikje cherry coke. Maar het eten maakte alles goed. Heerlijk!! Snel weer bestellen.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed. Je kan er erg lekker eten! Satésaus is alleen wel aan de dunne kant. Is hier een reden voor?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heerlijk

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers! Top.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers, smaken waren heel goed, erg aardige mensen. Prijs is iets aan de hoge kant, maar het eten is wel lekker en vers. Ik ken veel zaken die veel de magnetron gebruiken, dat leek hier niet het geval.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating