Facebook

Beoordelingen van Mo's Kitchen Hoofddorp

Recente recensies van Mo's Kitchen Hoofddorp

5 sterren na 18 reviews

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima: eten, berzorgtijd. Alleen miste ik het eitje bij de roti... Zeker verder aan te raden

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren iets te laat maar belde netjes om dit door te geven. Super vriendelijk en heerlijk eten!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle levering, even van te voren gebeld of we er zijn en of het erg is dat ze iets later zijn zodat ze 2 bestellingen kunnen combineren. Eten was warm, goede kwaliteit en geen idee wat ze precies doen, maar het is altijd lekker.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer. Was heerlijk

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeg lekker!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel heel erg lang. Een telefoontje over eventuele drukte was wenselijk geweest. Nu hebben we het moeten doen met een summier "excuus" van de bezorger. Eten was voor de rest goed...

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2 x nu besteld bij Mo's. Snel bezorgd, eten nog goed op temperatuur en weer vers en smaakvol. Dik tevreden dus.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had fanta exotic besteld maar kreeg een blikje cherry coke. Maar het eten maakte alles goed. Heerlijk!! Snel weer bestellen.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed. Je kan er erg lekker eten! Satésaus is alleen wel aan de dunne kant. Is hier een reden voor?

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heerlijk

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers! Top.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers, smaken waren heel goed, erg aardige mensen. Prijs is iets aan de hoge kant, maar het eten is wel lekker en vers. Ik ken veel zaken die veel de magnetron gebruiken, dat leek hier niet het geval.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating